Древната Раса

Историята на Земята не е това, което знаем!

2020: Нова глава в човешката история или край?

Коронавирусът COVID-19 превзе света. Не само защото болестта се е разпространила в почти всяка страна на планетата, а защото изглежда, че хората в наши дни няма за какво друго да говорят освен за коронавируса, скоростта, с която се разпространява, мащаба на смъртността и колапса на обществото, понеже хората са принудени да останат на закрито, за да ограничат разпространението на вируса и да спазват стриктни мерки.

Инфекциозната болест беше идентифицирана за първи път в Ухан през ноември 2019 г. в Централен Китай. Оттогава болестта се разпространява в световен мащаб, което води до така наречената пандемия на Коронавирус. Сред многото симптоми са треска, кашлица.

Вирусът се превърна в едно от най-опасните заболявания през последните сто години . Към 20 март 2020 г. процентът на смъртните случаи на брой диагностицирани случаи е изчислен на 4,1 процента.

Заслужава да се отбележи обаче, че той варира от 0,2% до 15% според възрастовата група и други здравословни проблеми. „ В световен мащаб около 3,4% от съобщените случаи на COVID-19 са починали . За сравнение, сезонният грип обикновено убива много по-малко от 1% от заразените “, информира worldometer.info .

Предсказаха ли хората COVID-19?

През последните няколко седмици много хора твърдят, че болестта наречена COVID19 е била предвидена преди да се случи.

Някои хора предполагат, че мистици като известния пророк и гадател Нострадамус са писали за избухването на болестта още през 1555 г. в своята книга Les Propheties.

Нострадамус пише следното:

Годината ще бъде наситена с най-неочаквани промени за много държави. Особени промени се очакват в страните в Европа, Източна Азия и Китай, който ще стане създател на най-ново техническо оборудване. Според предсказанието, Китай ще представи пред света телепорта – квантов портал, способен да премества човек на хиляди километри за част от секундата.

Освен това се очаква, че големите държави през 2020 г. ще преживеят сериозни обществени промени. Това ще засегне Китай, а също така Мексико и Бразилия. Пророкът твърди, че за хората тези промени няма да бъдат позитивни.

Затова пък човечеството през 2020 година най-накрая ще получи просветление. Много ще преосмислят своето отношение към материалните блага и ще поставят на първо място духовните ценности. Сред приоритетите на жителите на Земята ще бъдат здравето, положителната енергия, любовта, приятелството.

Още едно неочаквано изменение ще докосне православния свят. Католиците и православните християни ще се обединят и ще построят една обща църква.

Катаклизмите – кошмарът на настъпващата 2020 година

Пророкът предупреждава, че през 2020 г. ще избухнат адски пожари, които ще обхванат всички континенти. Последиците ще бъдат толкова големи, че заради смога човечеството ще изгуби от поглед Слънцето и Луната.

Катаклизмите ще бъдат крайни. Пожарите ще бъдат сменени с порои, които ще доведат до потопи в много страни. Повече от всички ще пострадат Австралия и Океания, но стихийните бедствия ще засегнат и Русия.

Настрадамус предрича и земетресения, които ще възникнат след „събуждането“ на вулкани. Най-плашещото от предсказанията на Нострадамус е възникването на цунами с невиждана височина, които ще се появят, след като Земята бъде ударена от комета. В резултат на това най-силно ще пострада Африка, която впоследствие я очакват времена на глад.

А през това време на политическата сцена…

През настъпващата година активно ще започнат да изясняват отношенията си Турция и Иран. И, както отбелязва пророкът – от любовта до омразата има само една крачка. Отначало двете страни ще бъдат в конфликт, но после ще се помирят и ще се обединят срещу християнския свят. За основен свой противник те ще изберат Европа, а Русия и страни от Африка ще заемат в това противопоставяне ролята на миротворци.

Според прогнозата на Нострадамус търпението на хората през 2020 г. ще свърши. Гражданите на различни страни толкова ще се разочароват от своите управници, че ще се вдигнат на бунт, за да си ги свалят от власт. В някои страни е възможно дори възникването на анархични режими. В една от тях народът ще свали своя държавен глава, с което ще изненада целия свят.

Настъпващата 2020 г. е изключително важна точка във времето, когато завършват едни дълги цикли и започват нови. Това е ключова, повратна година в развитието на нашето общество, която формира хода на историята. В личен план събитията ще се проявяват като изхвърляне на стари и началото на нови дългосрочни програми.

Какво казват астролозите?

2020 г. ще донесе две от най-важните астрологични събития, които са епохални. В началото на годината ще настъпи Великото съединение на Сатурн (Господаря на кармата) и Плутон (Господаря на смъртта) в Козирог. То ще отключи енергиите на мощен 37-годишен цикъл на разрушаване на старите нежизнеспособни структури с последващо възстановяване на всичко перспективно. През декември пък Юпитер и Сатурн ще се съединят във Водолей, поставяйки началото на 200-годишната Ера на Водолея,която напълно ще промени познатия ни материален свят.

Затова 2020 г. е не само началото на ново десетилетие, но и на нова астрологична ера. Както при всяко раждане годината ще включва дълги родилни мъки, за да изскочи новият живот. Ще има конфронтации и трудни предизвикателства в търсенето на лекарство за цивилизацията.

Новата година е заредена с повече обрати и емоции от всякога. През 2020 г. ще има 6 лунни и слънчеви затъмнения вместо обичайните средно 4. Слънчевите затъмнения са две – на 21 юни и 14 декември, а лунните са 4 – на 10 януари, 5 юни, 5 юли и 30 ноември. Те ще имат огромно въздействие върху всеки човек по различен начин в зависимост от това в кой дом на хороскопа му попадат.

В центъра на промяната, която ще донесе 2020 г., ще бъдат Юпитер, Сатурн и Плутон, а също и знакът Козирог, в който те ще се намират почти през цялото време. Влиянието на трите далечни планети в земната и плътна енергетика на Козирога е свързано с глобалните обществени процеси. Кардинално ще бъде променен фонът на живота ни.

Задават се нови тенденции в развитието на събитията, където ключова роля ще играят редът и контролът, отговорността, дисциплината и режимът, структурата и стратегията.

Един от най-важните играчи ще е Плутон, който на 12 януари се съединява със Сатурн, а след това три пъти в течение на годината с Юпитер – на 5 април, 30 юни и 12 ноември.

Ключовата функция на тази планета е да унищожи всичко, което е болно, и да възстанови всичко жизнеспособно. Това ще се прояви най-вече на световно ниво във властта, икономиката, финансите, държавите, корпорациите и големия бизнес. През целия престой на Плутон в Козирог (26 януари 2008 – 21 януари 2024) се унищожават и отмират различни държавни, политически, икономически структури и системи, а ако имат потенциал за растеж и развитие – преминават към ново качество.

Съвпадът на Плутон и Сатурн ще докара мащабни перестройки във властта и политиката, изменения на законодателствата, особено в сферата на данъците, ползването на земята и недвижимите имоти.

На лично ниво се извършват дълбоки промени, които често са възможни само при гранични състояния на смъртта, когато някаква част от личността или навици отмират и вместо тях се ражда нещо ново.

Промените не са непременно лоши, а може да решат наболели сложни проблеми. Например да осъществите голям проект и да постигнете нови висоти в професията, да се преместите да живеете в друг град или държава, да се възстановите от дълго тежко заболяване, да скъсате с разрушителни отношения или да усвоите духовни практики, които променят съзнанието, духа и тялото.

Особено важно в годината на земната тройка Плутон- Сатурн-Юпитер е да се набележи сериозна голяма цел, да се действа последователно и целенасочено със стремеж към рационалност и продуктивност във всичко. Това ще създаде надеждна основа, върху която ще се изгради бъдещето през следващите години от ерата на Водолея и ще се постигне признание, успех и щастие.

Ако нямате цел и не сте готови да поемете отговорност за живота си, а в главата, чувствата и отношенията ви царят хаос и несигурност, 2020 г. ще бъде много трудна за вас и ще се натъквате на разрушителни, ограничителни, блокиращи външни обстоятелства. Тяхната задача е да ви накарат да намерите целта, да възстановите реда в живота си, да осъзнаете, че всичко, което се случва, е резултат от вашия избор и действия В зависимост от това как ще подходите, някои триумфално ще изкачат своя Олимп, а други оглушително ще паднат от него.

Съединението на Юпитер и Сатурн на 21 декември е определящото астрологично събитие на 2020 г., тъй като започва нов 200-годишен цикъл, който ще е свързан вече не със земната, а с въздушната стихия. Двете планети ще се съединяват на всеки 20 години във Водолей-Близнаци-Везни. Настъпващата Ера на Водолея напълно ще промени материалния свят и ще изведе като основни ценности обществения прогрес, технологиите, свободата.

Предсказаха ли тези книги COVID-19?

Освен Ванга и Нострадамус, твърденията в интернет предполагат, че две книги очевидно предсказват избухването на Коронавирус преди 12 и 450 години.

Първата книга е публикувана преди 12 години и се казва „ Краят на дните: Предсказания и пророчества за края на света “ и е написана от Силвия Браун. Конкретни редове в книгата изглежда предсказват огнището на заболяване, което много прилича на COVID-19.

„Около 2020 г. тежко заболяване, подобно на пневмония, ще се разпространи по целия свят, като атакува белите дробове и бронхите и ще се противопостави на всички известни лечения. Почти по-смущаващо от самата болест ще бъде фактът, че изведнъж ще изчезне толкова бързо, колкото е пристигнало, атакува отново десет години по-късно и след това напълно ще изчезне “, пише авторката в книгата си.

Но дори и преди това, през 1981 г., книга за научна фантастика, озаглавена „ Очите на мрака “ и написана от Дийн Кунт, се твърди, че е предвидила не само самото огнище, но и града, откъдето е възникнал: Ухан.

Кунт пише в своята книга:

„Ухан-400 е перфектно оръжие. Засяга само човешките същества. Никое друго живо същество не може да го носи. И като сифилис, Ухан-400 не може да оцелее извън живо човешко тяло за повече от минута, което означава, че не може трайно да замърси предмети или цели места по начина, по който може да стане антраксът и други вирулентни микроорганизми. А когато домакинът изтече, Ухан-400 в него загива малко по-късно, веднага щом температурата на трупа спадне под осемдесет и шест градуса по Фаренхайт. Виждате ли предимството на всичко това? ”

Друг герой от романа Елиът Стрийкър отговаря: „Ако ви разбирам, китайците могат да използват Ухан-400, за да заличат град или държава, и тогава няма да има нужда от тях да провеждат трудна и скъпа дезактивация, преди да се преместят и да вземат завладяната територия. “

Горните параграфи явно са достатъчни, за да разбунят духовете и мнозина заподозряха, че авторът по някакъв начин е предвидил вирусът, а други намекнаха, че той вероятно е знаел за „разработката“ му още през 81-ва година.

Факт е, че в много отношения 2020 година ще се окаже ключова глава в съвременната човешка история. Нещо повече, следващите поколения ще четат за усилията на нациите да се справят с огромните предизвикателства, които отдавна дремят закътани в ежедневието ни, но бяха внезапно пробудени с разпространението на вируса нарчен COVID-19. На фона на самото заболяване, на светло излязоха редица други „несъвършенства“ на съвременното ни общество и политически възгледи и очаквания.
Факт е, че сме свидетели на безпрецедентни рестрикции, превантивни мерки, преосмисляне на приоритети и политики, и други всевъзможни сценарии, с които човечеството тепърва вероятно ще се сблъска. А прословутата европейска солидарност, прокламирана доста често от редица европейски лидер, рухна като мит, само за един миг.

По материали от Интернет

Споделяй на воля: