Древната Раса

Историята на Земята не е това, което знаем!

Мистерията на 37-ми паралел…

Докладваните наблюдения на НЛО и случаи на осакатен добитък са концентрирани предимно на 37-ия паралел в САЩ…

Повече от 25 години, Чък Зъковски проучва различни феномени в САЩ. Той открива една странна закономерност. Докладваните наблюдения на НЛО са концентрирани предимно на 37-ия паралел в САЩ… Той не знае, че освен в САЩ навсякъде по света, по протежение на 37-ия паралел, случаите на видени и докладвани НЛО е с най-голям процент, отколкото в другите части на света.

Чък Зъковски не е случаен гражданин. Завършва полицейската академия, и работи като заместник-шериф в щата Колорадо. Започва да изследва паранормални явления, след като работи по няколко заплетени случая на странно и жестоко осакатяване на животни. При разследванията си установява, че няма човек способен на такава хирургическа точност, каквато се наблюдава при осакатяването на животни – един странен, почти канибалски акт, който става популярен в САЩ. Убитите и осакатени с хирургическа точност животни са вече хиляди… В почти 90% от случаите, фермерите наблюдавали странни светлини в небето вечер, а сутринта се натъквали на осакатените си и мъртви добичета.

Под ръководството на Зъковски и под натиска на местните, полицията започва сериозно разследване. Дългите и упорити проучвания дават убедителни резултати. Чък забелязва първи, че повечето случаи с осакатени животни се срещат по границата между Ню Мексико и Колорадо… Но, тъй като няма достатъчно доказателства, с времето всички разследвания по случаите са прекратени. Годините минават и следват нови и нови подобни осакатявания на добитък, чийто почерк е един и същ. Това не дава мира на полицая, дори след като напуска полицията.

След време, бившият полицай започва собствено разследване на необяснимите паранормални събития и в последствие установява, че всички тези случаи се наблюдават в протежение на 5000 километра, конкретно в границите на 37-ия паралел!

Освен показанията на местните жители, които се смятат за „неубедителни“, в архивите на полицията той намира докладни записки на полицаи и други органи на реда, в които са описани и докладвани случаи на НЛО наблюдения на същия този паралел. В архивните записки, свидетелите най-много наблягат на външността, скоростта и поведението на непознатите летящи обекти. Голям процент от полицаите, които докладвали подобни събития твърдели, че това не са земни летателни апарати. Причините, които те изтъкват са няколко, като например удивителната скорост на НЛО машините, увисването на едно място в продължение на дълъг период от време, височината на летене, липсата на звук и други неконвенционални маневри, противопоставящи се на законите на физиката!

Чък Зъковски си задава много въпроси. Той вече не се съмнява, че всичко това е просто съвпадение. Възможно ли е този паранормален коридор преминаващ през щатите, по целият 37-ми паралел, да е централна линия? В разследването си решава да включи свидетелските показания на бивши и настоящи полицейски служители. Той знае, че всички полицаи са обучавани да бъдат много добри очевидци. Това изключва риска, да не могат да разпознаят реални, от инсценирани събития. Полицаите могат лесно да различат военните и гражданските летателни апарати от неидентифицираните летящи обекти.

И до днес никой не е успял да разплете мистерията, около една от най-добре документираните срещи с НЛО, в новата американска история.

В ранното утро на 5 януари 2000г., четирима опитни полицаи виждат огромен НЛО да се носи в небето. Незабавно докладват за случая, като го описват подробно и в своите рапорти.

Полицаите са били изпратени на място да огледат обекта, а разговора им с диспечера, все още се пази в архивите. Освен полицаите, много независими агенции и случайни граждани също съобщават, че наблюдават странния феномен – описват го като огромен летателен апарат, светещ основно в ослепително бяла светлина, която от време на време променя цвета си… Обекта се характеризира с това, че е огромен, има V образна форма и се движи по необясним начин – ту твърде бавно, ту изключително бързо. НЛО-то не издава звук, и често увисва в небето над гората, нарушавайки всички физични закони, които познаваме.

Един от главните свидетели – бивш полицейски служител – ветеран съобщава, че разполага със снимки на мистериозният обект. Изследователя на паранормални явления Чък Зъковски се среща и разговаря с него. На срещата получава и снимка от онази странна нощ, когато на крак са вдигнати 4 полицейски екипа и няколко военни бази. Ветеранът си спомня, че НЛО-то ускорявало със светкавична скорост и се премествало на огромно разстояние за части от секундата, след което отново се връщало на същото място в близост до точката, от която полицейските служители наблюдавали това необяснимо зрелище. Способността на обекта да увисва и да ускорява за секунди без звук, съвпада с описанието на други докладвани НЛО забелязани по 37-ия паралел. Повечето свидетелски показания твърдят, че триъгълният обект, който са наблюдавали е дълъг около 45 метра. Също така, че НЛО-то достига от точка А до точка Б за секунди.

Един от най-опитните авиационни инженери, с които Чък разговаря, споделя открито, че до колкото му е известно няма толкова големи и бързи военни или граждански летателни апарати, които са способни да изминават за секунди такова огромно разстояние и в същото време могат да увисват и да остават беззвучни.

Чък продължава да разследва НЛО явленията, които и до днес се регистрират конкретно на 37-мия паралел. В търсене на истината – дали това са тайни военни разработки или действителни извънземни машини. По време на проучванията си, той достига до заключението, че не е изключено част от НЛО феномените да се дължат на тайни военни разработки. Огромна част от американските военни бази, повечето от които са забулени в тайна, се простират именно по протежение на прословутия вече 37-ми паралел. Най-известната на обществото военна база, която се намира на 37-ми паралел е Зона 51…

Аудио версия

Споделяй на воля: