Древната Раса

Историята на Земята не е това, което знаем!

Мона Лиза – истинската мисия на Аполо 20

Днес няма почти никакво съмнение, че през далечната 1976-та година, действително се е състояла мисията „Аполо 20“. Както твърди един от бившите астронавти на НАСА откритията, които предходната мисия „Аполо 15“ е направила, били потвърдени и от мисията „Аполо 17“. Тези открития се оказали толкова невероятни, че когато за първи път астронавтът Уилям Рутледж разкрива пред обществото, че е бил част от свръх секретната мисия на Аполо 20, историята му и посочените доказателствени материали (снимки и видео), разбунват духовете в обществото и в редиците на космическата агенция НАСА.

Уилям Рутледж
Уилям Рутледж

Години след това разкритията, които той прави не биват отречени, нито потвърдени от НАСА и другите астронавти, които са били членове на екипажа на мисията. Това са руския космонавт Алексей Леонов и Леон Шнайдер от Bell Laboratories.

Крайната цел на мисията, според Рутледж е прилуняването до кратерите Delporte и Izsak D.

Между кратерите са открити останките на огромен „космически кораб с форма на пура“, който според астронавтите очевидно е престоял в кратера около 1,5 милиона години, а във вътрешността на космическия кораб астронавтите намерили два трупа на човекоподобни извънземни същества.

Корабът се вижда много ясно на снимката. Кликнете върху нея, за да видите оригиналната от сайта на „Лунен и планетен институт“ (LPI NASA) и придвижете в дясно от кратера!

Още една оригинална снимка от сайта на мисията „Аполо“, където се вижда космическият обект, може да видите цялата в оригинал тук: АПОЛО

Мисиите „Аполо 19“ и „Аполо 20“ не съществуват официално в архивите и сайтовете на НАСА. Обявени са за отложени, поради финансови причини…
„Аполо 20“ е мисията, успяла да достигне до извънземния кораб. Астронавтите са успели да влязат в кораба и да го проучат щателно, записвайки кадри от вътрешността му на 16мм филм. Откритията, които са направени във вътрешността на космическият апарат са зашеметяващи. Намерени са биологични елементи и растителни останки в една от секциите на кораба, но най-впечатляващи се оказват откритите две тела на хуманоидни същества от женски пол – едното напълно запазено, в нещо като команден център, където астронавтите заснели най-невероятни технологии, каквито човечеството не е виждало до този момент. Много от откритите находки са взети обратно на Земята и възстановени.

По цялото лице и по цялото тяло на извънземната били свързани електронни компоненти – чипове и контролни уреди.

Същото се отнася и за главата на единия женски хуманоид, както и здравото, почти непокътнато тяло на хуманоида, който астронавтите наричат Мона Лиза.

Тази загадъчна извънземна дама, най-вероятно е била командир на кораба, поради факта, че единствено тя е била пряко свързана със странни чипове, елементи подобни на компютърни платки и „кабели“, които буквално били свързани с отделни части на тялото на хуманоида и били от непознат за астронавтите материал. Най-интересен за астронавтите се оказал много тънък, фин и прозрачен материал, който покривал кожата на Мона Лиза и който най-вероятно бил причината, тя да бъде толкова добре запазена. Извънземната имала 6 пръста на крайниците, женски полови гениталии а тялото било намерено „голо“, покрито само от споменатия неизвестен фин материал, който пропускал странни отблясъци в помещението и който бил изключително лек, но и здрав при допир.

Размерите на извънземния кораб са огромни. Ако поставим до него Айфеловата кула и най-големия пътнически кораб в света, те биха изглеждали така:

Обратно на лунния модул са качени множество артефакти, както и пергаменти с непозната писменост. Също така, тялото на Мона Лиза, е било качено на лунния модул. Днес, все още не стихват въпросите, които измъчват голяма част от обществото, до което достига тази невероятна история, разказана не от кой да е, а от един професионален астронавт.

Има предположения, че с тялото на Мона Лиза са извършвани всякакви експерименти. Че са взети ДНК проби, че дори е клонирана. Припомняме, че кораба, който бива изследван от Аполо 20 е на няколко милиона години – направена е датировка по специален метод, който сочи приблизителната му възраст. Това означава, че Мона Лиза е един изключително напреднал индивид – същество, долетяло на Луната от незнайно къде, приличащо досущ на земен жител, с някои разлики в структурата на тялото и функцията на някои органи. Известно е, че НАСА проявява огромен интерес към Луната, но също така рязко прекратява мисиите с оправданието, че липсват финансови средства за тези начинания. И уж липсват средства, а изведнъж обявиха, че се предприема нова мисия, която до 2027 – 2050 година цели да засели червената планета със земляни.
Но, коя е Мона Лиза? От къде е дошла? Катастрофирала ли е на Луната, или корабът е бил ударен от метеорити? Защо е запазено толкова добре тялото й? Колко напреднала е била технологията на тази на пръв поглед извънземна раса, за да си позволи да строи толкова огромни космически кораби? Дали става дума за извънземна раса, или древна човешка раса, която е имала далеч по-напреднали технологии, отколкото историята казва?

Има твърдения, че Аполо 20 не открива само извънземния кораб, но и огромен град на луната, който също бива заснет на видео, от астронавтите. Не е тайна за никого, че тъмната страна на луната е много добре картографирана и снимана, но изключително добре прикрити са всички материали от мисиите на НАСА и няма почти никакви данни, които да достигат до обществеността. Само НАСА знае, какво се крие на тъмната страна на Луната, поне за сега. Какво още има там? Може би един ден ще разберем, ако Китай разкрие повече информация, от мисията си до обратната страна на Луната. До тогава ни остава да гледаме клиповете достигнали до нас, чрез различни източници, които твърдят, че те са автентични. Видео материали, изнесени данни и факти, които всъщност НАСА никога не отрича, но и не потвърждава легитимността им!
Вижте видео клиповете и преценете сами!

Видео№ 1
Видео №2

Споделяй на воля: