Древната Раса

Историята на Земята не е това, което знаем!

Пентагонът пусна официално клипове с НЛО

„Има цяла флота от тях!
Боже мой!
Всички те, летят срещу вятъра!
Вятърът е 120 възела в минута! (около 222 км./ч. – бел.ред.)
Виж това нещо, пич!“

Видео по темата

Думите цитирани в началото са на военни пилоти. Видео записи от официални срещи на военните пилоти на ВМС на САЩ с НЛО, изтекоха неотдавна. Пентагонът в понеделник официално пусна три „некласифицирани“ видеоклипа, направени от пилоти на ВМС, които циркулират години наред, показващи взаимодействия с „неидентифицирани въздушни явления“. Единият видеоклип показва инцидент от 2004 г., а другите два са записани през януари 2015 г. Видеоклиповете станаха публични след неоторизирани течове през 2007 и 2017 г., а ВМС след това провериха тяхната автентичност.

Видеоклиповете показват неидентифицирани летящи обекти, които се движат светкавично, докато са записани от инфрачервени камери. Два от видеоклиповете съдържат коментари на пилоти на ВМС, които реагират с удивление колко бързо се движат обектите. Един от гласовете предполага, че може да е дрон.
Военноморските сили по-рано признаха достоверността на видеоклиповете през септември миналата година. Официално ги публикуват сега, „за да се изяснят въпросите от страна на обществеността относно това дали кадрите, които циркулират, са истински, или не“, според говорителката на Пентагона Сю Гоф.
„След задълбочен анализ, департаментът установи, че разрешеното пускане на тези некласифицирани видеоклипове не разкрива чувствителни способности или системи на армията, и не възпрепятства последващи разследвания на военни космически инвазии от неидентифицирани. въздушни явления.“ – добави още говорителката.
ВМС вече има официални насоки за това как пилотите могат да докладват, когато смятат, че са видели възможни НЛО.

През 2017 г. един от пилотите, който видял един от неидентифицираните обекти през 2004 г., каза нпред CNN, че се движат по начини, които не може да бъдат обяснени.
„Когато се приближих до него … то бързо се ускори на юг и изчезна за по-малко от две секунди“, казва пенсионираният пилот на ВМС на САЩ Дейвид Фравър. „Това беше изключително рязко, като топка за пинг-понг, отскачаща от стена. Отскочи и тръгна в обратна посока.“ – казва още изуменият бивш военен пилот.

Преди това Пентагонът е проучвал записи на въздушни срещи на военните пилоти с неизвестни летящи обекти, като част от преустановена наскоро класифицирана програма, която бе стартирана по искане на бившия сенатор Хари Рийд от Невада. Програмата стартира през 2007 г. и приключи през 2012 г., тъй като според Пентагона има по-високо приоритетни цели, които се нуждаят от финансиране.
Въпреки това, Луис Елизондо, бившият ръководител на класифицираната военна програма , каза пред CNN през 2017 г., че той лично вярва, че „има много и достатъчно убедителни доказателства, че вероятно не сме сами във Вселената“.

„Тези летателни апарати – ще ги наречем самолети – показват характеристики, които понастоящем не са в списъка на възможностите на САЩ, нито във възможностите на който и да е чуждестранен инвентар, за който сме запознати“, каза Елизондо за обектите, които са изследвали. Той казва, че е подал оставка от Министерството на отбраната през 2017 г. в знак на протест, заради секретността около програмата и вътрешната опозиция за финансирането й.

Рийд пусна туит в понеделник, че „се радва“, че Пентагонът официално пусна видеоклиповете, но добавя „Това са само драскотини върху повърхността на научните изследвания и наличните материали. САЩ трябва да вземат сериозен научен поглед върху това и всички потенциални последици за националната сигурност.“ -казва още той.

А някои членове на Конгреса все още живо се интересуват от въпроса, като миналото лято сенаторите дори получиха класифициран инструктаж от служители на ВМС по неидентифицирани летящи обекти.
„Ако пилотите над Океана или на други места съобщават за опасности от полети на НЛО, които пречат на обучението или ги излагат на риск, тогава сенатор Уорнър иска отговори. Няма значение дали са метеорологични балони, малки зелени човечета или нещо съвсем друго – ние не можем да искаме нашите пилоти да излагат живота си на риск ненужно „, заяви Рейчъл Коен, говорител на сектора на Демократичната партия на Вирджиния – Марк Уорнър пред CNN по това време.

Споделяй на воля: